home > E-shop > 2019 nCoV Antigen Test Saliva/Sputum 1 kus

2019 nCoV Antigen Test Saliva/Sputum 1 kus

Kategorie Testy na Covid-19 ZnačkaWondfo Biotech Dostupnost Není skladem
80 Kč (80 Kč bez DPH)
Koupit
DPH je prominuto na základě rozhodnutí Ministerstva financí, konečná cena je 125 Kč .

Díky pohodlnému a velmi jednoduchému způsobu odběru vzorků jsou tyto testy ideální pro testování všech osob včetně dětí.
Testy obsahují všechny podmínky pro příspěvek na testování od pojišťovny.

Sensitivita: 97.52%
Specificita: 99.48%

Postup odběru vzorku
1. Vypláchněte si ústa vodou 30 minut před odběrem vzorku. Nejezte, nekuřte, nepijte alkohol nebo nápoje po vyplácení úst.
2.1 (Možnost A) Odběr vzorků slin: Umístěte špičku jazyka proti horní části nebo kořene zubu k obohacení slin, otevřete papírový sáček a přímo do něj sliny plivněte.
2.2 (Možnost B) Odběr vzorků sputa: Přímo vykašlávání sputa během hlubokého kašle do papírového sáčku.
3. Objem vzorku by měl být dostatek, jinak opakujte postup odběru vzorků. Vzorek by neměl být deaktivován.
4. Doporučuje se, aby byl vzorek testován v době odběru vzorku. Pokud vzorky nelze testovat okamžitě, lze skladovat při teplotě 2-8°C po dobu 4 hodin, skladování dlouhodobé se uvádí.

Postup testování
1. Odšroubujte víko předinstalovaného extrakčního pufru (1000μL / zkumavka)
2.1 (Možnost A) Vzorek slin: Pomocí kapátka absorbujte vzorek slin do roztoku extrakční zkumavky (Hladina kapaliny je mezi dvěma stupnicemi jednorázového kapátka), poté zakryjte víčko a 10krát převraťte, aby se dobře promíchal.
2.2 (Možnost B) Vzorek sputa: pomocí vatového tamponu odeberte 10–50 mg vzorku (ekvivalent na velikost hlavy zápalky). Otevřete zkumavku s extrakčním pufrem a vložte do ní vatový tampon a odlomte zbývající část vatového tampónu mimo extrakční hadičku. Pokryjte víčko zkumavky s extrakčním pufrem a protřepejte, aby byl vzorek zcela promíchán. Ponechejte tampón ve zkumavce s extrakčním pufrem po dobu
1 minuty.
3. Vyjměte testovací kazetu z utěsněného sáčku roztržením za zářez a umístěte ji na rovný povrch.
4. Obraťte extrakční zkumavku, držte extrakční zkumavku svisle a přidejte 4 kapky zpracovaného vzorku do jamky na vzorek. Spusťte časomíru.
5. Jakmile test začne fungovat, uvidíte, že se fialová barva pohybuje přes okno s výsledky ve středu testovací kazety.

1_test.png

 

3_test.jpg
 

Pozitivní výsledek
Barevné pruhy se objevují jak na testovací linii (T), tak na kontrolní linii (C). Indikuje pozitivní výsledek antigenu 2019-nCoV ve vzorku.

Negativní výsledek
Barevný pruh se objeví pouze na kontrolní čáře (C). Znamená to, že koncentrace antigenu 2019-nCoV je nulová nebo pod detekčním limitem testu.

Neplatný výsledek
Po provedení testu se na kontrolní čáře neobjeví žádný viditelný barevný pruh. Je možné, že pokyny nebyly dodrženy správně nebo se testuje. Doporučuje se opakovaný odběr vzorků a testování.

vyhodnoceni-(1).png